Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Dell Hellas: Διοικητικές αλλαγές

Η Dell Hellas ανακοινώνει ότι η Πέγκυ Αντωνάκου από 1η Φεβρουαρίου, αναλαμβάνει καθήκοντα General Manager  για το  Consumer & Small Business στο Southeastern Europe (SEE). 
Η κα Αντωνάκου εργάζεται  στην Dell τα τελευταία 9 χρόνια και διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο του Marketing και των Πωλήσεων. Ξεκίνησε το 2002 στο τμήμα Marketing της Dell στα headquarters στις ΗΠΑ όπου συνετέλεσε στο λανσάρισμα επιτυχημένων σειρών μεταξύ των οποίων και η Dell XPS. Ερχόμενη στην Ελλάδα το 2007 ανέλαβε καθήκοντα Sales Manager στον τομέα του Consumer Business με χώρες ευθύνης την Ιταλία, την Ελλάδα και την Κύπρο επιτυγχάνοντας σημαντικά μερίδια αγοράς και στις τρεις χώρες. Έχει MBA από το University of Michigan
Σχολιάζοντας τις  νέες διοικητικές αλλαγές, η κα Αντωνάκου  δήλωσε: “Θεωρώ ότι σαν Consumer ομάδα έχουμε καταφέρει ήδη πολλά στο Region της Νοτιοανατολικής Ευρώπης σε μόλις 2 χρόνια. Η καινούρια αυτή θέση, αποτελεί επιβράβευση των αποτελεσμάτων μας, επιβεβαιώνεται το focus μας στο κανάλι όσον αφορά το Consumer αλλά και Small Business  και αποτελεί μία καινούρια πρόκληση για μένα προσωπικά καθώς στο συγκεκριμένο Region εντάσσονται αναπτυσσόμενες αγορές με τεράστια δυναμική και ενδιαφέρον όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία”. 
Επίσης στα πλαίσια των διοικητικών αλλαγών, ο Πάνος Μπόλλας αναλαμβάνει, από 1η Φεβρουαρίου, τη θέση του Marketing Manager για το CSMB Southeastern Europe Region. Ο κ. Μπόλλας εντάχθηκε στην εταιρεία το 2008 ως Retail Marketing Manager στις αγορές της Βαλτικής, της Αδριατικής, της Ιταλίας, της Ελλάδας και της Κύπρου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας κατέχοντας στο παρελθόν θέσεις Communication Strategic Planner στην Leo Burnett και την Cream.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...