Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Part of The main building complex of the Alpha...Image via Wikipedia
ΕΞΠΡΕΣ: "Φυλάκιση για οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ".

"Φυλάκιση για οφειλές προς το Δημόσιο πάνω από 5.000 ευρώ προβλέπει το τελικό κείμενο του φορολογικού νομοσχεδίου, που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Σύμφωνα με την εξειδίκευση των μέτρων του νομοσχεδίου, για οφειλές άνω των 5.000 ευρώ προβλέπεται φυλάκιση έως 1 έτους, ενώ για χρέη 10.000 ευρώ η ποινή ορίζεται σε τουλάχιστον 6 μήνες".


ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Σε θέσεις μάχης όλες οι τράπεζες".

"Απομακρύνθηκε χθες το ενδεχόμενο νέας προσέγγισης μεταξύ των διοικήσεων Alpha Bank και Εθνικής Τράπεζας. Από την πλευρά της η Alpha Bank, με ανακοίνωση του εκτελεστικού προέδρου της Γ. Κωστόπουλου, προς τους εργαζόμενους της τράπεζας, επαναλαμβάνει ότι οι όροι της πρότασης της Εθνικής είναι ασύμφοροι και την ανησυχία όσον αναφορά την τρέχουσα συγκυρία που ενέχει αβεβαιότητες".

ΚΕΡΔΟΣ: "Φλέγεται η αγορά πετρελαίου".

"Φωτιές στο διεθνές πετρελαϊκό κατεστημένο άναψε η μεγάλη πυρκαγιά που από χθες κατακαίει και σύμβολα του λιβυκού καθεστώτος στην Τρίπολη, πυροδοτώντας μία άνοδο του μαύρου χρυσού στο υψηλότερο επίπεδο 2,5 ετών και προκαλώντας αλυσιδωτή αντίδραση στις τιμές των πολύτιμων μετάλλων και ειδικά του χρυσού".

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Παραμένει «ποινολόγιο» στο φορολογικό νομοσχέδιο".

"Αυστηρότερο γίνεται πλέον το καθεστώς των ποινών, χρηματικών και στερητικών της προσωπικής ελευθερίας, για όσους συλλαμβάνονται να φοροδιαφεύγουν. Η κυβέρνηση προχώρησε τελικά στην ποινικοποίηση της φοροδιαφυγής".
 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...