Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Το πρώτο i-bank store εγκαινίασε η Εθνική Τράπεζα

A BTMU ATM with a palm scanner (to the right o...Image via WikipediaΤο πρώτο i-bank store εγκαινίασε σήμερα στο «The Mall Athens» η Εθνική Τράπεζα

Πρόκειται για έναν πολυχώρο ηλεκτρονικής τραπεζικής εξυπηρέτησης, όπου παρουσιάζονται όλες οι υπηρεσίες i-bank (Internet Banking, Mobile Banking, Phone Banking, ATM, Κέντρα Αυτόματων Πληρωμών-APS, πάγιες εντολές).

Όπως αναφέρει η ΕΤΕ, σε ένα high tech περιβάλλον, ο επισκέπτης είτε μόνος του είτε με τη βοήθεια της εξειδικευμένης ομάδας i-bank store μπορεί να εξερευνήσει μια νέα οπτική εύκολης και γρήγορης εκτέλεσης των καθημερινών τραπεζικών του συναλλαγών.

Παράλληλα, το i-bank store αποτελεί χώρο ψυχαγωγίας, αλλά και επιμόρφωσης και ανταλλαγής απόψεων σε θέματα τεχνολογίας, σύγχρονης τραπεζικής εξυπηρέτησης και περιβάλλοντος: λειτουργώντας σαν εργαστήρι γνώσης, συνεισφέρει στο ευρύτερο σύνολο δράσεων της Εθνικής Τράπεζας για την ενίσχυση του ψηφιακού αλφαβητισμού.

«Για εμάς στην Εθνική, η καινοτομία και η τεχνολογία είναι το κυριότερο μέσο για να παρέχουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες μας, ανεξαρτήτως ηλικίας, ψηφιακών δεξιοτήτων και γνώσεων. Στα ηλεκτρονικά κανάλια i-bank, το Internet Banking, το Phone Banking, το Mobile Banking, τα ATM και τα APS επιδιώκουμε πάντα με το πλέον φιλικό τρόπο, να ανταποκρινόμαστε άμεσα στις ανάγκες εξυπηρέτησης των πελατών μας, όπου κι αν βρίσκονται, κάθε στιγμή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΕ, κ. Απόστολος Ταμβακάκης, εγκαινιάζοντας το i-bank store.

Μέσα στο 2011, δύο ακόμη i-bank stores θα ανοίξουν τις πύλες τους στη Θεσσαλονίκη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...