Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ: ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Bellucci Monica at Cannes in 2002.Image via WikipediaΤη σταδιακή διακοπή της παραγωγικής της δραστηριότητας, η οποία συνίσταται στη μονάδα παραγωγής ενδυμάτων, κάλτσας και καλσόν στην Ξάνθη, καθώς και στη μονάδα της θυγατρικής στη Βουλγαρία ΕΒΡΟΚΟΜΕΡS LTD, ανακοίνωσε η Χατζηιωάννου. 

Η απόφαση για τη διακοπή της δραστηριότητας, η οποία θα γίνει εντός του 1ου εξαμήνου, βασίζεται στη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να επικεντρωθεί στον τομέα της λιανικής και χονδρικής εμπορίας των επωνύμων προϊόντων της, αναπτύσσοντας το νέο μοντέλο που έχει εφαρμόσει η Διοίκηση του ομίλου τα τελευταία χρόνια. 

Για το σκοπό αυτό η εταιρεία σχεδιάζει την αξιοποίηση των ευκαιριών στην κατακερματισμένη αγορά του γυναικείου εσωρούχου, με την ενίσχυση του retail concept Venus Victoria. Παράλληλα, στοχεύει στην κεφαλαιοποίηση των ενθαρρυντικών αποτελεσμάτων του πιλοτικού προγράμματος ανάπτυξης δικτύου ιδιόκτητων σημείων πώλησης (retail και shop-in-shop), καθώς και του δικτύου franchise. 

Τέλος, στόχος της διοίκησης είναι και η αναδιάρθρωση του υπάρχοντος δικτύου χονδρικής, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός υγιούς χαρτοφυλακίου πελατών. Όσον αφορά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ξάνθη, έχει ήδη συναφθεί σύμβαση ενοικίασης για σημαντικό μέρος αυτών στη συγγενή εταιρεία Superior Undies ABEE, ενώ ολοκληρώνεται η διαδικασία πώλησης της θυγατρικής στη Βουλγαρία ΕΒΡΟΚΟΜΕΡS LTD.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...