Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΣΥΡΙΖΑ: «Στημένη» η πώληση του ΟΠΑΠ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταλογίζει στην κυβέρνηση «στημένη» διαδικασία «πώλησης του κερδοφόρου οργανισμού του ΟΠΑΠ», επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση βρίσκεται πολλαπλά εκτεθειμένη «μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, πίσω από την οποία κρύφτηκε ο κ. Στουρνάρας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, στην ανακοίνωσή του, ότι ιδιαίτερα εκτεθειμένος είναι ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. Επικαλείται την ακόλουθη δήλωση του πρωθυπουργού στις 9 Οκτωβρίου 2011 στη ΔΕΘ: «Όταν πουλάς σε μία τιμή διπλάσια ή τριπλάσια από τα καθαρά κέρδη ενός οργανισμού, μιας εταιρείας, τότε δεν πουλάς, χαρίζεις».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημειώνει ότι αντί τα έσοδα του κερδοφόρου οργανισμού να κατευθυνθούν, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, στα ασφαλιστικά ταμεία που αιμορραγούν από την καταστροφική μνημονιακή πολιτική, υποεκτιμούν τον ΟΠΑΠ και τον χαρίζουν στους εντιμότατους φίλους τους.

«Άλλωστε, μόνο στη Βόρεια Κορέα και στην Ελλάδα γίνονται διεθνείς διαγωνισμοί με έναν μόνο υποψήφιο. Επαναλαμβάνουμε, όμως, ότι κανείς δεν έχει ασυλία» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...