Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Eurobank: Διήμερο επενδυτικό forum στην Αθήνα

Με 23 κορυφαίους διεθνείς επενδυτικούς οίκους


Η Eurobank διοργανώνει την επόμενη Τρίτη και Τετάρτη (25&26/6) Διεθνές Επενδυτικό Forum στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 23 κορυφαίων διεθνών επενδυτικών οίκων που διαχειρίζονται συνολικά κεφάλαια άνω των 3,5 τρισ. δολαρίων.

Στο διήμερο Investor Forum που διοργανώνεται για δεύτερη φορά από την τράπεζα με πρωτοβουλία του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου κ. Νικόλαου Καραμούζη, τα μεγαλύτερα διεθνή επενδυτικά Funds προσέρχονται στην Αθήνα με μεγάλο ενδιαφέρον για τις οικονομικές εξελίξεις και τις προοπτικές στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του Forum, οι εκπρόσωποι των ξένων οίκων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από ανώτατους κυβερνητικούς, πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της χώρας για τις εξελίξεις στην οικονομία και ειδικότερα για την πορεία του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, τις προωθούμενες μεταρρυθμίσεις, τις επενδυτικές ευκαιρίες, τις εξελίξεις στο εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα  και τη στρατηγική της χώρας για την έξοδο από την κρίση και την επάνοδο της οικονομίας σε αναπτυξιακή τροχιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...