Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Amy Vale: Αυτή είναι η "super manager" της Spotify που ξεκίνησε συνεργασία με την Cosmote

Στην περίπτωση της Amy Vale οι λέξεις CEO και γοητεία τείνουν να γίνουν συνώνυμες


Η Vale ξεκίνησε την καριέρα της στην Αυστραλία και πολύ γρήγορα έγινε αντιπρόεδρος της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Mojiva, στον τομέα της διεθνούς έρευνας και στρατηγικής επικοινωνίας. Από εκεί μεταπήδησε το 2012 στη μεγαλύτερη μουσική υπηρεσία παγκοσμίως τη Spotify, και ανέλαβε επικεφαλής του τομέα B2B global marketing, με στόχο να την καταστήσει κερδοφόρα – κάτι που δεν είχε συμβεί από τότε που η εταιρεία ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2011, παρά το γεγονός ότι το 2012 πέτυχε έσοδα της τάξης των 500 εκατ. δολ. από συνδρομές και διαφήμιση. 


Εκτός αυτού, την περσινή χρονιά η Amy Vale αναρριχήθηκε στην κορυφή μιας δημοφιλούς λίστας που ανακηρύσσει τους πιο σέξι διευθύνοντες συμβούλους – άνδρες και γυναίκες - σε παγκόσμιο επίπεδο. Τη φετινή χρονιά έπεσε στη 10η θέση, χάνοντας τα πρωτεία  από έναν άνδρα, τον Ινδικής καταγωγής  Shahir Zag, καλλιτεχνικό διευθυντή στην Young & Rubicam Middle East and Northern Africa.

Σημειώνεται ότι η Spotify ξεκίνησε συνεργασία με την Cosmote. Λόγω αυτής της συνεργασίας, από τα τέλη Οκτωβρίου, ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας προσφέρει στους  συνδρομητές του το Spotify Premium με δωρεάν streaming, που τους επιτρέπει να έχουν  πρόσβαση σε περισσότερα από 20 εκατομμύρια τραγούδια, από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet τους, ακόμα και όταν είναι offline.

Πηγή: newmoney.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...