Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Ενημέρωσαν τον πρωθυπουργό για την επιχειρηματική συνεργασία Vodafone και Wind

Για την επιχειρηματική συνεργασία Vodafone και Wind ενημέρωσαν σήμερα τον πρωθυπουργό στο μέγαρο Μαξίμου οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων τηλεπικοινωνιακών εταιρειών.

Η συνεργασία των δύο παρόχων προβλέπει τη δημιουργία μιας νέας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας για τη μερική κοινή χρήση κεραιών σε διάφορα σημεία της χώρας, ειδικά στην περιφέρεια.

Πρόκειται για μια επιχειρηματική συμφωνία που αναμένεται να αποφέρει σημαντικά οφέλη όχι μόνο στο καταναλωτικό κοινό, αλλά συνολικά στη χώρα, αφού θα σημάνει την ανάπτυξη άμεσων και έμμεσων επενδύσεων ύψους 200 εκατ. ευρώ και θα δημιουργήσει και 650 θέσεις εργασίας, κυρίως στον κατασκευαστικό τομέα.

Στη συνάντηση του κ. Σαμαρά με τους εκπροσώπους της Vodafone και Wind στο Μαξίμου -απ' όπου εκφράζεται ικανοποίηση για τις εξελίξεις- παραβρέθηκαν ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Νότης Μηταράκης.

"Είχαμε ένα καλό νέο σήμερα. Και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε και άλλα καλά νέα. Και από τον συγκεκριμένο χώρο των τηλεπικοινωνιών αλλά και από άλλους χώρους. Και πιστεύω βαθύτατα ότι αν επιμείνουμε στον δρόμο της υπευθυνότητας και της σοβαρότητας, μπαίνουμε σε μια φάση συγκομιδής. Οι θυσίες των Ελλήνων πολιτών θα πιάσουν τόπο", ανέφερε αμέσως μετά σε δήλωσή του ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Χατζηδάκης.

"Πρόκειται για μια συμφωνία η οποία εκτός όλων των άλλων είναι μια δυνατή ψήφος εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και από τους μετόχους και από την διοίκηση της εταιρείας μας, της Wind καθώς θα σημάνει νέες επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, και το κυριότερο από όλα καλύτερες υπηρεσίες για τον Έλληνα καταναλωτή", επισήμανε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Hellas, Νάσος Ζάρκαλης.

"Σήμερα ανακοινώσαμε μια συνεργασία μέσα από την οποία προβλέπουμε μια σημαντική περαιτέρω επένδυση η οποία θα δώσει προοπτικές για ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα της τηλεπικοινωνίας και στον τομέα των υποδομών στην χώρα μας", σημείωσε από την μεριά του ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, Γλαύκος Περσιάνης.

Η συμφωνία, που θα είναι 15ετούς διάρκειας, τελεί υπό την έγκριση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, με τη σχετική απόφαση να αναμένεται μέσα στον Ιούλιο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι της επίτευξής της προηγήθηκαν συνομιλίες αρκετών μηνών με την κυβέρνηση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...