Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

150 εκατ. ευρώ τα κέρδη της Finansbank

Αύξηση της κερδοφορίας στο πρώτο εξάμηνο του έτους ανακοίνωσε η Finansbank, η οποία θα προχωρήσει και σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου.
Οπως ανακοίνωσε η θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας στην Τουρκία, το πρώτο εξάμηνο του έτους, σύμφωνα με τα τουρκικά λογιστικά πρότυπα, διαμορφώθηκαν σε 344 εκατ. τουρκικές λίρες (περίπου 150 εκατ. ευρώ), αυξημένα κατά 1% έναντι του 2009 (340 εκατ. τουρκικές λίρες, εξαιρουμένων των κερδών από την πώληση της Finansbank Malta στην ΕΤΕ). Τα κέρδη του β' τριμήνου 2010 διαμορφώθηκαν σε 199 εκατ. τουρκικές λίρες, αυξημένα κατά 37%, έναντι του α' τριμήνου 2010 (145 εκατ. τουρκικές λίρες).
Ο Ομιλος της Εθνικής Τράπεζας, ο οποίος χθες απέκτησε επιπλέον ποσοστό περίπου 20% της θυγατρικής της «Stopanska Banka», έναντι ποσού 35 εκατ. ευρώ, θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα του α' εξαμήνου 2010 στις 27 Αυγούστου 2010, όπου θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα του Ομίλου της Finansbank, σύμφωνα με τα διεθνή λογιστικά πρότυπα. Στα αποτελέσματα αυτά αναμένεται να απεικονιστεί η αυξητική τάση των αποτελεσμάτων του Ομίλου της Finansbank έναντι του 2009. Εξάλλου, όπως έγινε γνωστό, η Finansbank πρόκειται να προχωρήσει σε αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου κατά περίπου 547 εκατ. ευρώ με την έκδοση νέων μετοχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...