Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Βενιζέλος : Έτσι θα εντοπίσουμε τα λεφτά που έβγαλαν έξω


Μηχανισμό που επιτρέπει πλέον στις υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να καταστήσει «προσιτά» τα στοιχεία για τις καταθέσεις Ελλήνων στο εξωτερικό, θα ενεργοποιήσει η κυβέρνηση, προειδοποίησε ο υπουργός Οικονομικών και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος, απαντώντας σήμερα στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου για τις καταθέσεις στο εξωτερικό και τον έλεγχο του «πόθεν έσχες».

Το υπουργείο Οικονομικών είναι σε θέση, όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, με την άρση του τραπεζικού απορρήτου, να πληροφορηθεί ποια είναι τα εμβάσματα που έχουν σταλεί το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό και θα καλέσει όλους αυτούς τους καταθέτες να δηλώσουν τα στοιχεία. Ταυτόχρονα το Υπουργείο είναι σε θέση να προχωρήσει και στη διασταύρωση τόκων από καταθέσεις στο εξωτερικό αλλά και από τη χρήση πιστωτικών καρτών σε τράπεζες του εξωτερικού.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...