Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Διακρίσεις για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν φέτος στα European Business Awards δύο ελληνικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής! Οι εταιρίες πήραν το βραβείο Ruban d’Honneur, που τις κατατάσσει στις 10 καλύτερες εταιρίες στην Ευρώπη στην κατηγορία που διαγωνίστηκαν. Πρόκειται για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας - Θράκης (Βεργίνα) και τη Pharmathen.

Μαζί με τις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ΒΙΠΕ Κομοτηνής, βραβεύτηκε ακόμα μία η Gaea Products.
Οι βραβευμένες εταιρίες προτάθηκαν από την RSM Stylianou, μέλος για την Ελλάδα της RSM International, του έκτου μεγαλύτερου δικτύου ορκωτών ελεγκτών λογιστών και συμβούλων επιχειρήσεων στον κόσμο, που είναι ένας από τους βασικούς χορηγούς των βραβείων αυτών.
Σύμφωνα με την RSM Stylianou, οι προτάσεις της είχαν στόχο να φανεί ότι παρά την κρίση και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας υπάρχουν εταιρίες στις οποίες αξίζουν συγχαρητήρια για τη δράση τους και τα αποτελέσματα τα οποία επιδεικνύουν, πηγαίνοντας κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που αντιμετωπίζουν και στο περιβάλλον στο οποίο αναγκάζονται να λειτουργούν.
piazzadelpopolo
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...