Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Κουβέλης: Η μικρή, η πολύ μικρή, αλλά και η μικρομεσαία επιχείρηση πρέπει να στηριχθούν.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, συνοδευόμενος από τους Δημήτρη Χατζησωκράτη, Χρήστο Σταυρόπουλο και Κώστα Βουκελάτο, συναντήθηκε με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ. Αμέσως μετά τη συνάντηση ο Φ. Κουβέλης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η μικρή, η πολύ μικρή, αλλά και η μικρομεσαία επιχείρηση πρέπει να στηριχθούν. Είναι παράγοντας για την ίδια τη λειτουργία της οικονομίας. Είναι παράγοντας που μπορεί να αντιμετωπίζει ως ένα βαθμό το μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας. Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι έχει επιβληθεί ΦΠΑ σε τέτοιο ποσοστό που έχει διαμορφώσει συνθήκες ασφυξίας στην αγορά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Με το προεδρείο της ΓΣΕΒΕΕ συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις τους, οι οποίες είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές. Είναι προτάσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε μια ανάσα τις επιχειρήσεις, πολύ δε περισσότερο που το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα έχει βάλει θηλιά σε αυτές τις επιχειρήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...