Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

H Arena στο πλευρό των ελλήνων κολυμβητών με αναπηρίες

«Η δύναμη που έχουν οι αθλητές που πήραν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης αθλητών με αναπηρίες του Βερολίνου είναι πηγή έμπνευσης για τη δύναμη που πρέπει όλοι να αντλούμε σε αυτή τη περίοδο της κρίσης».

Με αυτά τα λόγια ο Διευθύνων Σύμβουλος της Βέτο, Αλέξης Χατζόπουλος, αποφάσισε να χορηγήσει η Arena, κορυφαία εταιρία αθλητικών ειδών κολύμβησης στην Ευρώπη, την ελληνική ομάδα κολύμβησης αθλητών με αναπηρίες, με τον απαραίτητο εξοπλισμό (σκουφάκια, σαγιονάρες).

Η ελληνική ομάδα κατέκτησε την 12η θέση μεταξύ 39 χωρών που έλαβαν μέρος. Με απολογισμό ένα χρυσό, οκτώ ασημένια, δύο χάλκινα μετάλλια αλλά και συνολικά 17 πανελλήνια ρεκόρ, η ελληνική ομάδα έστειλε ενθαρρυντικά μηνύματα ενόψει των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012.

Τα ελληνικά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου είναι τα εξής:

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Χρήστος Ταμπαξής 50μ. ύπτιο S1

ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Χρήστος Ταμπαξής 50μ. ελεύθερο S1

Αριστείδης Μακροδημήτρης 50μ. ελεύθερο S2

Χρήστος Ταμπαξής 100μ. ελεύθερο S1

Αριστείδης Μακροδημήτρης 100μ. ελεύθερο S2

Ιωάννης Κωστάκης 100μ. ελεύθερο S3

Χρήστος Ταμπαξής 200μ. ελεύθερο S1

Αριστείδης Μακροδημήτρης 200μ. ελεύθερο S2

Αριστείδης Μακροδημήτρης 50μ. ύπτιο S2

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Ιωάννης Κωστάκης 50μ. ελεύθερο S3

Νίκος Τσότρας 100μ. ελεύθερο S7

Η Arena και η ΒΕΤΟ ΑΕΒΕ, που την αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα, ενισχύουν συστηματικά τις σημαντικές προσπάθειες κολυμβητικών ομάδων και ομίλων αλλά και μεμονωμένων κολυμβητών που δίνουν τις «μάχες του νερού» σε όλο τον κόσμο τιμώντας τα ελληνικά χρώματα. Τα προϊόντα Arena μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα αθλητικών ειδών αλλά και στα εξειδικευμένα καταστήματα κολυμβητικών ειδών.



Για την Arena:
Για πάνω από 35 χρόνια η Arena έχει εξοπλίσει κορυφαίους κολυμβητές και λάτρεις των θαλάσσιων σπορ με, μαγιό και αξεσουάρ που έχουν δημιουργηθεί μετά από μεγάλη έρευνα, τεχνογνωσία, και μια ανυποχώρητη δέσμευση στην ποιότητα. Με έδρα στην Tolentino, της Ιταλίας, η Arena έχει παρουσία σε 103 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με θυγατρικές εταιρείες στην Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και τις ΗΠΑ, ο όμιλος έχει, επίσης, ένα δίκτυο ειδικευμένων συνεργάτες σε 86 χώρες, ενώ στην Ιαπωνία η ομάδα Descente κατέχει και διαχειρίζεται το εμπορικό σήμα σε 11 χώρες της Άπω Ανατολής


Για την VETO:
Απο την ίδρυσή της το 1974, η VETO ΑΒΕΕ αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και διανομέα μερικών από τα πιο πετυχημένα brands αθλητικής και casual ένδυσης και υπόδησης. Σήμερα, η VETO ΑΒΕΕ αποτελεί μια από τις κορυφαίες αντιπροσωπείες επώνυμης ένδυσης τόσο στην Ελλάδα όσο και στις όμορες διεθνείς αγορές (Βουλγαρία, Ρουμανία, FYROM, Κύπρος), ενώ παράλληλα απολαμβάνει της εμπιστοσύνης μερικών από τα ισχυρότερα fashion και lifestyle brands της ευρωπαϊκής και αμερικανικής αγοράς, FILA, Arena, World Industries, Heelys.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...