Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Ερευνα: «Απολύσεις θα γίνουν από το 33,3% των εταιρειών και μειώσεις μισθών από το 20% των εταιρειών στην Ελλάδα»

ALBA Graduate Business SchoolImage via WikipediaΜία στις τρεις εταιρείες θα μειώσει το προσωπικό της, μία στις δύο δεν θα δώσει καθόλου αυξήσεις τους επόμενους 12 μήνες και μία στις πέντε εταιρείες θα μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ALBA Graduate Business School σχετική με τον Δείκτη Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το β' εξάμηνο του 2011.

Μία στις τρεις εταιρείες θα μειώσει το προσωπικό της, μία στις δύο δεν θα δώσει
καθόλου αυξήσεις τους επόμενους 12 μήνες και μία στις πέντε εταιρείες θα
μειώσει τους μισθούς των εργαζομένων, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το ALBA Graduate Business School σχετική με τον Δείκτη Τάσεων Αγοράς Εργασίας για το 2ο εξάμηνο του 2011.
Επίσης, το 63,2% των εταιρειών δηλώνει ότι έχει επηρεαστεί πολύ ή και δραματικά από την παρούσα οικονομική κρίση, ενώ το 6,4% των εταιρειών σκέφτεται να μετεγκαταστήσει τμήμα ή ολόκληρη την εταιρεία στο εξωτερικό.
Ανοδο εμφανίζει η τάση για προσέλκυση νέων εργαζομένων στους κλάδους των υπηρεσιών, των φαρμακευτικών, των κατασκευαστικών καθώς και στη βιομηχανία.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...