Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΝΕΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ROMTELECOM Ο ΣΤ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ


Ο ΟΤΕ ανακοινώνει ότι Διευθύνων Σύμβουλος της RomTelecom, θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου στη Ρουμανία, αναλαμβάνει, από σήμερα, ο κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας. Ο κ. Γιώργος Ιωαννίδης, αποχωρεί μετά από μία πορεία τεσσεράμισι ετών στη διοίκηση της εταιρείας.

Ο κ. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Θεοχαρόπουλο στα νέα του καθήκοντα, δήλωσε: «Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός τηλεπικοινωνιακού κολοσσού στη Ρουμανία, που θα αποφέρει υπεραξίες στον Όμιλο και τους εταίρους μας και σημαντική βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη σε όλα τα σημεία επαφής μαζί του».

Ο κ. Τσαμάζ ευχαρίστησε τον κ. Ιωαννίδη για τη σημαντική συμβολή του στην πορεία του Ομίλου ΟΤΕ και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στα προσωπικά του σχέδια για το μέλλον.

Ο κ. Στέφανος Θεοχαρόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOTE Ρουμανίας από τον Ιανουάριο του 2008 και ανήκει στο στελεχιακό δυναμικό του Ομίλου ΟΤΕ από το 2002, έχοντας αναλάβει σειρά θέσεων ευθύνης. Πριν ενταχθεί στον Όμιλο ΟΤΕ, ο κ. Θεοχαρόπουλος κατείχε σειρά διοικητικών θέσεων σε εταιρείες όπως η Ο2 στη Γερμανία, η Dutchtone στην Ολλανδία, η Vodafone Ελλάδας, η Fujitsu Telecom Research Center στην Αγγλία και η Ericsson Hellas.

Κατέχει πτυχίο BEng in Electronic Engineer από το Πανεπιστήμιο του Sussex, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο M.Sc. in Mobile & Satellite Communications από το Πανεπιστήμιο του Westminster. Ο κ. Θεοχαρόπουλος είναι 42 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...