Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Sony: Κορυφαίο brand στο θεσμό “Famous Brands 2011”

Κορυφαίο brand στην κατηγορία «Προϊόντα Ήχου & Εικόνας», αναδείχθηκε η Sony στο πλαίσιο του θεσμού “Famous Brands 2011”, που αναγνωρίζει τα εμπορικά σήματα που διαθέτουν την καλύτερη φήμη στην ελληνική αγορά.

Η έρευνα “Famous Brands, οι μάρκες με τη χρυσή φήμη”, που διεξήχθη για 6η συνεχή χρονιά από το Reputation Management Institute - RMI Athens στην Ελλάδα, βασίζεται αποκλειστικά στη γνώμη των καταναλωτών, καθώς οι νικητές αναδεικνύονται μέσα από μια διαδικασία ερωτήσεων και αυθόρμητων απαντήσεων, γεγονός που δίνει ιδιαίτερη αξία στα αποτελέσματα.

Προτεραιότητα και αξία της Sony είναι η δημιουργία καινοτομικών προϊόντων που συνδυάζουν την τεχνική αρτιότητα, την υψηλή τεχνολογία και το καλαίσθητο design με ανταγωνιστικές τιμές, προσιτές στο μέσο καταναλωτή. Επιπλέον, τα γνωστά σε όλους brands της Sony, όπως οι τηλεοράσεις BRAVIA, οι φορητοί υπολογιστές VΑΙΟ, τα προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης Cyber-shot & Handycam και οι κονσόλες gaming του PlayStation, δίνουν στους καταναλωτές τη δυνατότητα να μετατρέψουν το σπίτι τους σε ένα χώρο μοναδικής ψηφιακής εμπειρίας. Αυτά τα στοιχεία αναγνωρίζουν οι καταναλωτές, γεγονός που αποδεικνύεται από την ανάδειξη της μάρκας Sony ως το brand με την καλύτερη φήμη στην κατηγορία του.

Ο κ. Γιάννης Γρατσώνης, Marketing Director Hellas & Cyprus, Sony Central & Southeast Europe, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για μια ακόμη χρονιά λαμβάνουμε αυτή τη σημαντική διάκριση, η οποία αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία, καθώς προέρχεται από τους ίδιους τους καταναλωτές. Η διάκριση των Famous Brands αναδεικνύει τη σταθερή εμπιστοσύνη και προτίμηση των καταναλωτών και αποτελεί ακόμη μεγαλύτερη επιβράβευση για την εταιρεία, ειδικά μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...