Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

LG Electronics: 9,3% άνοδος πωλήσεων σε ένα τρίμηνο

A very large LG LCD TV on show at CES 2008.Image via WikipediaΗ LG Electronics, ανακοίνωσε τα ενοποιημένα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 30 Ιουνίου 2011. Ο όγκος των καθαρών κερδών αντικατοπτρίζει τη σταθερή βελτίωση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της εταιρείας και τις επιτυχημένες προσπάθειες μείωσης των δαπανών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Πιο συγκεκριμένα, για το δεύτερο τρίμηνο του 2011, η LG κατέγραψε ενοποιημένες πωλήσεις ύψους 14,4 τρισεκατομμυρίων KRW (13,3 δισεκατομμυρίων USD), με αύξηση κατά 9,3% σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Ύστερα από δύο συνεχόμενα τρίμηνα με απώλειες, η LG επέστρεψε στην κερδοφορία με το καθαρό κέρδος να ανέρχεται σε 108 δισεκατομμύρια KRW (99,6 εκατομμύρια USD). Τα λειτουργικά κέρδη ανήλθαν στα 158 δισεκατομμύρια KRW (145,8 εκατομμύρια USD), σημειώνοντας άνοδο κατά 21% σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο και 25% σε σχέση με πέρυσι, χάρη στην υψηλή κερδοφορία του τομέα των τηλεοράσεων και τις μειωμένες απώλειες από τις συσκευές κινητών τηλεφώνων.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...