Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

ΣΔΟΕ: Πρόστιμα 4 δισ. σε φοροφυγάδες

Ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής, μεγαλογιατροί με καταθέσεις εκατομμυρίων που δηλώνουν πολύ χαμηλά εισοδήματα, 1.500 επιχειρήσεις της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης αλλά και οίκοι μόδας έχουν ελεγχθεί το τελευταίο διάστημα από το ΣΔΟΕ οι ελεγκτές του οποίου έχουν βεβαιώσει πρόστιμα που υπερβαίνουν 4 δισ. ευρώ. 
 
Πρόκειται για ελέγχους που έχουν γίνει έως το τέλος Νοεμβρίου, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής του ΣΔΟΕ.Ο κ. Καπελέρης ανέφερε χαρακτηριστικά ότι βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για 2.250 γιατρούς με εισοδήματα που δεν συνάδουν με το ύψος των τραπεζικών τους καταθέσεων. 
 
Εξάλλου, τρεις οίκοι μόδας δήλωναν μεικτά ετήσια έσοδα κατά μέσο όρο 40.000 ευρώ, ενώ αποκαλύφθηκε ύστερα από το άνοιγμα των λογαριασμών τους ότι είχαν αδήλωτες εισπράξεις που ξεπερνούσαν και στις τρεις περιπτώσεις το 1.200.000 ευρώ το χρόνο. Επίσης, 299 φορολογούμενοι δήλωναν το σκάφος τους ως επαγγελματικό προκειμένου να αποφύγουν τη φορολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...