Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Εντυπωσίασε το ΙΚΕΑ που άνοιξε στα Γιάννινα

Άνοιξε τις πύλες του και στα Γιάννινα, το πρωί του Σαββάτου το γνωστό πολυκατάστημα ΙΚΕΑ

.Το πρόγραμμα των εγκαινίων ξεκίνησε στις 8:00 το πρωί στο εστιατόριο του συγκροτήματος με παραδοσιακό σουηδικό πρωινό για τους επίσημους προσκεκλημένους, ενώ πριν τον καθιερωμένο αγιασμό και την παραδοσιακή κοπή «σουηδικού κορμού» από το Σύμβουλο της Σουηδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, κ. Kaarlo Laakso και το Νομάρχη Ιωαννίνων, κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ομίλου Fourlis κ. Βασίλης Φουρλής, o κ. Henny Van Veen, Project Manager της ΙΚΕΑ, ο κ. Kaarlo Laakso, Σύμβουλος της Σουηδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα και o Νομάρχης Ιωαννίνων, κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης.

Ο ΒΑΣ. ΦΟΥΡΛΗΣ

Ανοίγοντας την εκδήλωση ο Πρόεδρος της εταιρίας κ. Βασίλης Φουρλής καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και έκανε μία σύντομη αναφορά στην ΙΚΕΑ, αλά και στον όμιλο Fourlis. Όπως τόνισε το κατάστημα στα Γιάννινα είναι το μεγαλύτερο και το πλέον σύγχρονο σε ολόκληρο την Ελλάδα και προσφέρει κυρίως έπιπλα σε πολύ συμφέρουσες τιμές.«Σε μία εποχή όπου το κόστος των πρώτων υλών δεν είναι σταθερό, η ΙΚΕΑ έχει επιτύχει να μειώσει το κόστος παραγωγής και να προσφέρει συνεχώς ανταγωνιστικά προϊόντα», ανέφερε και πρόσθεσε ότι «η ΙΚΕΑ παγκοσμίως είναι η αδιαμφισβήτητη ηγετική παρουσία στον οικιακό εξοπλισμό, με πωλήσεις 20 δις ευρώ ετησίως! Ο όμιλος Fourlis είναι υπερήφανος που συνεργάζεται με μια τέτοια εταιρία».

250 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

Ο κ. Φουρλής επεσήμανε επίσης ότι η ανάπτυξη της ΙΚΕΑ στην Ελλάδα γίνεται από μία αμιγώς ελληνική εταιρία, η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο και έχει χιλιάδες μετόχους και μικρομετόχους που την στηρίζουν. «Έχουμε έως τώρα επενδύσει 200 εκ. ευρώ και απασχολούμε 3.000 άτομα, 250 από τα οποία στο νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στα Γιάννινα», τόνισε αναφέροντας παράλληλα ότι σκοπός της εταιρίας είναι να επενδύσει τα επόμενα χρόνια ακόμη 150 εκ. ευρώ, αυξάνοντας τον αριθμό των εργαζομένων σε Βουλγαρία, Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι ότι οι επενδύσεις αυτές γίνονται σε μία δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...