Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

"ΟΧΙ" στο κλείσιμο του ΙΚΑ και της Εφορίας Μετσόβου από τον Εμπορικό Σύλλογο

Την αντίδρασή του για το πιθανό κλείσιμο των καταστημάτων ΙΚΑ και Εφορίας στο Μέτσοβο, εκφράζει με επιστολή του προς τους βουλευτές Ιωαννίνων, το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο Εμπορικός Σύλλογος Μετσόβου.
 
Στην επιστολή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Μετσόβου επισημαίνει μεταξύ άλλων την έντονη ανησυχία και τον μεγάλο προβληματισμό των μελών του για την φορολογική πολιτική που επιβάλλεται από το μνημόνιο και που οδηγεί όπως τονίζει σε τραγικά αδιέξοδα τους μικρούς εμπόρους και επαγγελματίες και κατά συνέπεια την ελληνική οικονομία.
 
Επίσης στην επιστολή υπογραμμίζεται ότι το πιθανό κλείσιμο των καταστημάτων ΙΚΑ και Εφορίας στο Μέτσοβο, μόνο προβλήματα μπορεί να επιφέρει στην μικρή κοινωνία του Μετσόβου, ενώ τονίζεται ακόμη πως οι επιχειρήσεις χρειάζεται να σταθούν ξανά στα πόδια τους, να δώσουν την δυναμική εικόνα που πάντα είχαν και να αποτελέσουν και πάλι την ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...