Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

ΝΔ: Για επικοινωνικακούς λόγους η ίδρυση της Οικονομικής Αστυνομίας

Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει την προσφιλή του τακτική της εξαγγελίας ίδρυσης νέων υπηρεσιών για επικοινωνιακούς, κυρίως, λόγους», δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Ν. Δένδιας, με αφορμή την ίδρυση Οικονομικής Αστυνομίας.

Υποστήριξε ακόμη ότι «με τον τρόπο αυτό, δεν βελτιώνεται η λειτουργία των κρατικών υπηρεσιών». «Αντίθετα», όπως είπε ο κ. Δένδιας, «εντείνεται η δυσλειτουργία και η σύγχυση αρμοδιοτήτων μεταξύ τους. Σε πλήρη, μάλιστα, διάσταση προς τη διακηρυγμένη επιλογή της κυβέρνησης για περιστολή του Δημοσίου Τομέα και εξοικονόμηση δαπανών».

Ο βουλευτής της ΝΔ εκτίμησε επίσης ότι «οι επιλογές αυτές της κυβέρνησης καθίστανται περισσότερο απογοητευτικές στον κρίσιμο τομέα της ασφάλειας των πολιτών και της δίωξης της εγκληματικότητας».
Συνεχίζοντας την κριτική του είπε χαρακτηριστικά πως «αντί της συνολικής αναμόρφωσης των υφιστάμενων υπηρεσιακών δομών, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλώνεται σε απρόσφορες ασκήσεις ανασχηματισμού τους, υπονομεύοντας την υπηρεσιακή ετοιμότητα της Αστυνομίας και εμπλέκοντας τις αρμοδιότητές της με αυτές του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος που επίσης πρόσφατα, με το ν.3842/10 "αναβαπτίστηκε"».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...