Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Σεμινάριο Time Management

Traffic management center (TMC)Image via Wikipedia
Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το δωρεάν σεμινάριο Time Management (Διαχείριση Επαγγελματικού Χρόνου), που διοργάνωσε ο τομέας Οικονομίας – Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Σκοπός του σεμιναρίου, η αποτελεσματική διαχείριση του εργασιακού χρόνου, η εκμάθηση τρόπων σωστής οργάνωσης του χρόνου και η διαχείριση του «αρνητικού άγχους», στο εργασιακό περιβάλλον.

Οι θεματικές ενότητες του σεμιναρίου περιελάμβαναν τα εξής:

Χρόνος - η αρρώστια του αιώνα, Ο χρόνος και τα προβλήματά του, Χρόνος – Αποτελεσματικότητα, Συμβουλές για αποδοτική διαχείριση του χρόνου,

Ο προγραμματισμός του χρόνου, Ζώντας με το στρες, το άγχος και την πίεση του χρόνου. Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κος Κ. Κατσιφής, Διευθυντής του τομέα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών του ΙΕΚ ΔΟΜΗ.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο, είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη σημασία του χρόνου στην εργασιακή μας ζωή και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους καταστήσουν ικανούς να διαχειρίζονται τον εργασιακό τους χρόνο. Από τον τομέα Οικονομίας – Διοίκησης του ΙΕΚ ΔΟΜΗ, συμμετείχαν σπουδαστές των τμημάτων Διοικητικό και Οικονομικό Στέλεχος, Στέλεχος Marketing και Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου.

Info: ΙΕΚ ΔΟΜΗ, Χ.Τρικούπη 17, Αθήνα, τηλ.: 210 3840 552, www.iekdomi.gr   


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...