Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Δεκαέξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλουν ασυδοσία των τραπεζών

Δεκαέξι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ συνυπογράφουν ερώτηση προς τους υπουργούς Εργασίας και Οικονομικών, καταγγέλλοντας ασύδοτη πρακτική των τραπεζών, οι οποίες συστηματικά καταστρατηγούν νόμο που ψηφίστηκε και αφορά ρύθμιση χρεών υπερχρεωμένων νοικοκυριών.

 Οι υπογράφοντες την ερώτηση βουλευτές -Μιχ. Κατρίνης, Π.Κουκουλόπουλος, Δ.Καρύδης, Νικ.Ζωίδης, Νάντια Γιαννακοπούλου, Σοφία Γιαννακά, Αθ.Γικόνογλου, Χρ.Κατσούρας, Σ.Μαργέλης, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, Νικ. Σαλαγιάννης, Τόνια Αντωνίου, Γιαν. Αμοιρίδης, Ι.Βλατής, Α.Τριανταφυλλόπουλος και Δ.Παπουτσής- είχαν θέσει και προ διμήνου το ίδιο θέμα, αλλά επανέρχονται με τις διαπιστώσεις της Γενικής Γραμματίας Καταναλωτή, ότι παρά τις χιλιάδες αιτήσεις έχουν αντιμετωπισθεί θετικά μόλις πέντε.

Στην ερώτηση αναφέρονται, ως καταστρατηγούσες το νόμο, οι τράπεζες Εθνική, Άλφα, Πειραιώς και Eurobank και ερωτώνται οι υπουργοί, με ποιο τρόπο σκέφτονται να υποχρεώσουν τα τραπεζικά ιδρύματα να εφαρμόσουν το νόμο που ανακουφίζει χιλιάδες υπερχρεωμένα νοικοκυριά κι αν υπάρχει περίπτωση να επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις με συμπληρωματική νομοθετική ρύθμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...