Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν πάει για πρόεδρος του ΣΕΒ ο Μυτιληναίος

Στη αγωνιώδη αναζήτηση του διαδόχου του Δημήτρη Δασκαλόπουλου στην προεδρία του Συνδέσμου εξακολουθεί να βρίσκεται ο ΣΕΒ, καθώς σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος, που προέβαλε στα μάτια πολλών ως η καλύτερη δυνατή λύση, δεν επιθυμεί να αναλάβει τέτοιον ρόλο.


Ο επικεφαλής του ομώνυμου επιχειρηματικού Ομίλου είναι ένας από εκείνους που κατάφεραν να αντέξουν στην κρίση, ενώ έφτασε ακόμη και στο γραφείο του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομίας Όλι Ρεν, όταν έκρινε ότι έπρεπε να πράξει έτσι, για τα ελληνικά ζητήματα.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”, ο Ευάγγελος Μυτιληναίος δηλώνει ότι δεν προτίθεται να αναλάβει μια τέτοια υποχρέωση, την ανάληψη δηλαδή της ευθύνης της προεδρίας του ΣΕΒ, ζητά ωστόσο την ενεργοποίηση όλων των κορυφαίων σε ένα ισχυρό διοικητικό συμβούλιο, με εκτελεστικό πρόεδρο που θα έχει αυξημένη παρέμβαση σε πολιτικό επίπεδο.

Έτσι, το όνομα του Σπύρου Θεοδωρόπουλου της “Chipita” είναι αυτό που φαίνεται να κερδίζει έδαφος, με τον ίδιο να δηλώνει ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να δεχτεί, αν του το προτείνουν, την ώρα μάλιστα που η βιομηχανία έχει υποστεί αύξηση φορολογίας κατά 100% αθροιστικά, όπως σημειώνει με νόημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...