Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Επενδύσεις σε μαρίνες και ξενοδοχεία στην Ελλάδα εξετάζει ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού


Οι επενδύσεις τέθηκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχαν την Πέμπτη ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νότη Μηταράκη.


Οπως αναφέρει το Euro2day, o εκπρόσωπος του Ρώσου μεγιστάνα, Σεργκέι Κέρνιτσν δήλωσε λίγο μετά τη συνάντηση των κ.Ριμπολόβλεφ με τον κ. Μηταράκη πως «η Ελλάδα είναι μια ενδιαφέρουσα χώρα για επενδύσεις» και πρόσθεσε πως ο νέος ιδιοκτήτης του Σκορπιού θα εξετάσει επενδυτικά σχέδια στον τουρισμό και συγκεκριμένα στην αξιοποίηση μαρινών αλλά και σύνθετων μικρών ξενοδοχειακών καταλυμάτων.



Οπως αναφέρει η ίδια πηγή ο υφυπουργός Ανάπτυξης παρουσίασε στον νέο ιδιοκτήτη του Σκορπιού τα στοιχεία για την ελληνική οικονομία και επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στη χώρα.

Η σημερινή συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μηταράκη και θα ακολουθήσει και δεύτερη με άνθρωπο του γραγείου του κ. Ριμπολόβλεφ. .

Αυτή την ώρα ο υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Νότης Μηταράκης συναντάται με αντιπροσωπεία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...