Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Αθήνα Σεμινάριο με Θέμα: Εφοδιαστική Αλυσίδα - Logistics


Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας στα πλαίσια του προγραμματισμού του για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών-Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Αθήνα δύο (2) σεμινάρια είκοσι (20) ωρών με θέμα:


ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ - LOGISTICS

Εισηγητής: Παπασωτηρίου Δημήτριος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων με διεθνή εμπειρία

Τόπος και χρόνος Διεξαγωγής:
1ο Τμήμα: 14, 15, 16 και 17 Οκτωβρίου 2013, ώρα 17:00-21:00
2ο Τμήμα: 29, 30, 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2013, ώρα 17:00-21:00

Αίθουσα Σεμιναρίων Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας Μητροπόλεως 12-14, ΑΘΗΝΑ, 4ος όροφος.

Αριθμός Συμμετεχόντων & Δικαίωμα Συμμετοχής:

Κάθε Τμήμα θα διεξαχθεί για 65 άτομα.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη του ΟΕΕ που έχουν εξοφλήσει τη συνδρομή έτους 2013 και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεώσει την Επαγγελματική τους Ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) για το έτος 2013. Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την περίοδο υποβολής των αιτήσεων είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς με τις προϋποθέσεις που αναφέρονται πιο κάτω.  Το σεμινάριο διατίθεται χωρίς κόστος συμμετοχής.

Διαδικασία Αίτησης:

Το Έντυπο Αίτησης αναρτάται στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ (κάνετε κλικ εδώ) μαζί με την παρούσα ανακοίνωση. Συμπληρώστε τα απαιτούμενα στοιχεία, αποθηκεύστε το έντυπο ως αρχείο Word97 και κατόπιν επισυνάψτε το σε ένα email που θα στείλετε στη διεύθυνση educ@oe-e.gr

Κάθε email πρέπει να αντιστοιχεί σε μία (1) αίτηση γι’ αυτό ΜΗΝ επισυνάπτετε πάνω από ένα Έντυπο Αίτησης στο email που αποστέλλετε.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων ορίζεται το διάστημα από τις 09.00 πρωί της Τρίτης, 1/10/2013 μέχρι τις 24.00 της Τρίτη, 8/10/2013. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οποιαδήποτε αίτηση αποσταλεί ηλεκτρονικά ΠΡΙΝ τις 09.00 της 1/10/2013 ή ΜΕΤΑ τις 24.00 της 8/10/2013 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΗ.

Ενημερωθείτε για τυχόν οφειλές σας και εξοφλείστε τις πριν αποστείλετε την Αίτηση Συμμετοχής, γιατί θα διενεργηθεί έλεγχος οφειλών κάθε αιτούμενου από την Υπηρεσία. Για όσους διαπιστωθεί ότι ΔΕΝ είναι οικονομικά τακτοποιημένοι, ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

Όσοι ανήκουν στην κατηγορία των ανέργων ή μη απασχολουμένων, θα πρέπει:

α. να συμπληρώσουν υποχρεωτικά το αντίστοιχο πεδίο στην αίτηση συμμετοχής,

β. μετά την υποβολή της αίτησης και μέχρι τις 9-10-2013 να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του ΟΕΕ (Μητροπόλεως 12-14, 4ος όροφος, γρ. 46, Αθήνα) νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που οι ενδιαφερόμενοι/ες δεν προσκομίσουν τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 9-10-2013, η αίτησή τους δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η επιλογή συμμετεχόντων γίνεται με μοναδικό κριτήριο τη σειρά προτεραιότητας κατά το στάδιο υποβολής των αιτήσεων, βάσει της ημέρας & ώρας αποστολής του Εντύπου Αίτησης μέσω email.

Τα ονόματα των Δικαιούχων Παρακολούθησης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΟΕΕ μετά τη λήξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων.

Στους συμμετέχοντες θα δοθούν σημειώσεις σε ηλεκτρονική μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν χρειάζεστε βοήθεια με την ηλεκτρονική αποστολή της αίτησης, καλέστε στo 2105203922 και 2105202261 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...