Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 99 Η ΚΟΥ-ΚΟΥ

Εγκρίθηκε τελικά η αίτηση υπαγωγής της Κου-Κου στο άρθρο 99, ανοίγοντας έτσι νέο κεφάλαιο για τη βορειοελλαδίτικη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών.

Η εκδοτική απόφαση για την έναρξη της διαδικασίας συνδιαλλαγής βγήκε την περασμένη Παρασκευή από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, αποτελεί θετική εξέλιξη, έχοντας επιτύχει συμβιβασμό με τους προμηθευτές για την επιμήκυνση των υποχρεώσεών της.

Μάλιστα, η εταιρεία πέτυχε να μειώσει τις απαιτήσεις των πιστωτών της σε ποσοστό που κυμαίνεται από 20% έως 30%. Όσον αφορά στις επόμενες κινήσεις της, το «συμμάζεμα» είναι προτεραιότητα της διοίκησης, ενώ αναμένεται να κλείσουν και κάποια «προβληματικά» καταστήματα, χωρίς να προσδιορίζεται ο αριθμός τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστικοποιηθεί το επιχειρησιακό σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας, το οποίο εκπονεί η εταιρεία Deloitte.

Όσο για το κατάστημα της Κου-Κου στο νέο εμπορικό κέντρο της Ξάνθης, Flamingo Retail Park, θα ανοίξει κανονικά, αφού σύμφωνα με την εταιρεία αποτελεί μια καλή απόφαση για την ενίσχυση του τζίρου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...