Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

O ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ


Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: "Διατηρείται ο στόχος για την είσπραξη 50 δισ. ευρώ".

"Ρεαλιστικό χαρακτήρισε χθες η κυβέρνηση, δια του εκπροσώπου της, Γ. Πεταλωτή, το στόχο για έσοδα 50 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας" γράφει σήμερα η «Ν».


ΕΞΠΡΕΣ: "Μείωση των επιτοκίων για Ελλάδα και Ιρλανδία".

Στο βασικό της θέμα η εφημερίδα επισημαίνει ότι "την πρόταση για τη μείωση των επιτοκίων δανεισμού της Ελλάδας και της Ιρλανδίας από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης υπέβαλε χθες στο Eurogroup ο αρμόδιος για τις νομισματικές υποθέσεις επίτροπος Ολι Ρεν".


ΗΜΕΡΗΣΙΑ: "Διπλό μήνυμα στις αγορές. Ρεαλιστικός ο στόχος για το πακέτο των 50 δισ.".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μετά το αρχικό σοκ και την κρίση στις σχέσεις κυβέρνησης - τρόικας, η ηρεμία δείχνει να επιστρέφει. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε απόλυτα τον υπουργό Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, δηλώνοντας πως το πρόγραμμα των 50 δισ. ευρώ αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης και είναι ρεαλιστικό".


ΚΕΡΔΟΣ: "Με μοντέρνα εργαλεία οι αποκρατικοποιήσεις".

Η εφημερίδα γράφει ότι "το μοντέλο των αποκρατικοποιήσεων, ακόμη και μετά την εκτόξευση του στόχου στα 50 δισ. ευρώ, διαφοροποιείται κατά περίπτωση, περιλαμβάνοντας μερική ή ολική ιδιωτικοποίηση, συμβάσεις παραχώρησης και δημοπρασίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...