Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

Προτιμούν τη … Νιγηρία από την Ελλάδα!!!

Η Νιγηρία διαθέτει ένα ασφαλέστερο επιχειρηματικό περιβάλλον για την εταιρεία, παρά η Ελλάδα. Αυτά είναι τα λόγια του Jean-François van Boxmeer, γενικού διευθυντή της Heineken, ο οποίος κατά την διάρκεια πρωινού εργασίας που είχε στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Οικονομικού Forum στο Νταβός της Ελβετίας.
 
Heineken CEO: Η Νιγηρία είναι ένα ασφαλέστερο χώρο για την Εταιρία μας από την Ελλάδα
Στο πρωινό στο Νταβός, ο Heineken CEO Jean-Francois van Boxmeer, είπε σε στελέχη στο συνέδριο ότι σκέφτηκε η Νιγηρία είναι πιο ασφαλές μέρος για την εταιρεία του από την Ελλάδα, σύμφωνα με DealBook.
Αυτός φέρεται να έχει πει: «Η Νιγηρία είναι πιο προβλέψιμη από την Ελλάδα. Μιλώ της επιχείρησής μας».
Ο Boxmeer είπε ότι μετριέται μια χώρα με τρία βασικά κριτήρια:
1. Πληθυσμός
2. Η αύξηση του ΑΕΠ
3. Σταθερότητα.
Αν και οι συμβουλές του μπορεί να είναι ένας καλός εμπειρικός κανόνας ο ίδιος επισήμανε ότι ίσως αυτό το νόημα, διότι η εταιρεία του ήταν στην επιχείρηση της λήψης μπίρας. Σύμφωνα με τη δήλωσή του όμως, Heineken απέκτησε δύο επιχειρήσεις στη Νιγηρία στις 12 Ιανουαρίου, μια κίνηση που θα ενισχύσει τις δυνατότητές της σε 3,7εκατομμύρια εκατόλιτρα.
Στην τρίτη της κέρδη τριμήνου στην έκθεσή τους, η εταιρεία κυκλοφόρησε μια δήλωση αποδίδοντας κατά 1% μείωση σε όγκο στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και την πτώση της κατανάλωσης οφείλεται σε μέτρα λιτότητας σε μέρη όπως η Ελλάδα. Σε σύγκριση σημειώθηκε αύξηση του όγκου πωλήσεων 12% στην Αφρική, τη Νιγηρία με τη λογιστική για τις πιο ανάπτυξης στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...