Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αυγενάκης: Να δεσμευτεί ο Ρέππας για το αεροδρόμιο Καστελίου

Kasteli in Chania, GreeceImage via WikipediaΣκληρή ανακοίνωση για την αποχώρηση της θυγατρικής της Εθνικής Τράπεζας  από τις διαδικασίες ανάθεσης του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι , εξέδωσε ο υπεύθυνος της ΔΗΜ. ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, επί θεμάτων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

Διαβάστε την:

«Μετά τις αλλεπάλληλες αναβολές δημοπράτησης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι, αλλά και εξαιτίας της προχειρότητας και της βιασύνης, με την οποία διαχειρίστηκε η κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο το θέμα κατάρτισης των Τευχών Δημοπράτησης και της διενέργειας του Διαγωνισμού για την ανάθεση του Αεροδρομίου Καστελίου, η θυγατρική της Εθνικής Τράπεζας αποχώρησε από τις διαδικασίες. Δυστυχώς, η συνεχής μετάθεση του έργου στο χρόνο, η πολιτική ατολμία της κυβέρνησης, αλλά και η έλλειψη βασικών μελετών τις οποίες ζήτησε η Εθνική, δεν έδωσαν ποτέ την ευκαιρία να παρασχεθούν οι οποιεσδήποτε υπηρεσίες από την πλευρά της θυγατρικής της ΕΤΕ.
Η υπόθεση της Εθνικής Τράπεζας αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η σημερινή κυβέρνηση από το 2009 που ανέλαβε διαχειρίστηκε μόνο επικοινωνιακά το θέμα του νέου Αεροδρομίου στο Καστέλι, αλλά ουδέν ουσιαστικό έπραξε. Κατά την παρούσα συγκυρία, είναι κρίσιμο ο κύριος Ρέππας, ως αρμόδιος Υπουργός, να δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα και συγκεκριμένη δέσμευση.»
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...