Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Στη β' φάση οι διαγωνισμοί για το ιπποδρομιακό στοίχημα και τα 28 ακίνητα του Δημοσίου

Στη δεύτερη φάση τους προχωρούν από σήμερα οι διαγωνισμοί τόσο για τη χορήγηση σε ιδιώτες του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος όσο και για το sale and lease back για τα 28 ακίνητα του Δημοσίου.
Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου, για τη χορήγηση του δικαιώματος για την αποκλειστική διοργάνωση και διεξαγωγή του αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 χρόνια (που σήμερα διεξάγεται από τον ΟΔΙΕ), εγκρίθηκαν για τη β΄φάση τα εξής επενδυτικά σχήματα: Intralot LTD και 2PU Societe par Action Simplifiee.

Επίσης, εγκρίθηκαν και τα τεύχη για την επόμενη φάση του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Παράλληλα, εγκρίθηκαν τα οκτώ επενδυτικά σχήματα τα οποία θα συνεχίσουν στη β΄ φάση του διαγωνισμού για την πώληση και τη μίσθωση των 28 ακινήτων που ανήκουν στο Δημόσιο.

Σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ, στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού, το οποίο θα ξεκινήσει άμεσα, προχωρούν ισχυροί επενδυτικοί όμιλοι από την Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, το Λουξεμβούργο και την Κύπρο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...