Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Έμποροι Πειραιά: «Εμμονή» του ΥΠΑΝ στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας


«H εκτόπιση της μικρομεσαίας επιχείρησης μέσα από τη μεθοδευμένη αλλαγή μοντέλου επιχειρείν, οδηγεί στην οριστική και μη αναστρέψιμη αλλαγή του εμπορικού και επιχειρηματικού χάρτη της χώρας».

Αυτό σημειώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, σχετικά με τη σχεδιαζόμενη προώθηση νομοσχεδίου στη Βουλή για τη λειτουργία των καταστημάτων 52 Κυριακές τον χρόνο.

Ο Σύλλογος σημειώνει επίσης ότι η «εμμονή» της κυβέρνησης στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, «ερήμην της κοινωνίας και της επιχειρηματικότητας, δηλώνει για μια ακόμη φορά τις πραγματικές προθέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Ανάπτυξης, που εμμένει στην επιβολή αυτής της «πειραματικής» νομοθετικής ρύθμισης χωρίς σοβαρά επιχειρήματα, παρά μόνο με ανούσιες επικλήσεις ανάπτυξης, χωρίς να λαμβάνει υπόψη της τις καταστροφικές συνέπειες του μέτρου σε μια χειμαζόμενη αγορά και αγνοώντας την αντίθετη άποψη των ανθρώπων που λειτουργούν τα καταστήματά τους, των εργαζομένων, αλλά και αυτής της ίδιας της Τρόικας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...