Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Στα τέλη του έτους ξεκινούν οι εργασίες για την κατασκευή κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας στον Πειραιά

Ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης (φωτό) συναντήθηκε Αντιπρόεδρος Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών και δικτύων ZTE Corporation, Τσανγκ Ξιαο Γουει.
Εως το τέλος του χρόνου αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την κατασκευή του κέντρου εφοδιαστικής αλυσίδας (logistic center) που σκοπεύει να κατασκευάσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Πειραιά η κινεζική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ZTE. 

Αυτό προέκυψε από την συνάντηση που είχε χθες ο Αντιπρόεδρος Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της εταιρείας τηλεπικοινωνιών και δικτύων ZTE Corporation, Τσανγκ Ξιαο Γουει με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας που υπεγράφη μεταξύ των δύο πλευρών κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα αποτελεί στην ουσία προπαρασκευαστική συνάντηση ενόψει της επίσκεψης που θα πραγματοποιήσει στην Ελλάδα στις 10 Οκτωβρίου ο Παγκόσμιος Πρόεδρος εταιρείας ΖΤΕ Σι Λιρονγκ ο οποίος και θα έχει συνάντηση με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Συμφώνα με πληροφορίες η κινεζική εταιρεία η οποία αποτελεί την 4η μεγαλύτερη εταιρεία τηλεπικοινωνιών παγκοσμίως σχεδιάζει και άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα όπως την δημιουργία ενός Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης καθώς και το ενδεχόμενο δημιουργίας παραγωγικής μονάδας η οποία θα καλύπτει τις ανάγκες της Ευρωπαϊκής Αγοράς. Μάλιστα για τα θέματα αυτά άλλα και το σχέδιο για την δημιουργία του logistic center αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις κατά στην συνάντηση του Έλληνα Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο της ΖΤΕ τον προσεχή Οκτώβρη
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...