Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Η Nestle απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την αναγραφή προέλευσης του γάλακτος

Για το θέμα της κατάργησης της αναγραφής της χώρας προέλευσης της πρώτης ύλης στη συσκευασία του γάλακτος απαντά η Nestlé στον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία διευκρινίζει πως δεν έχει καμία σχέση η συνάντηση των εκπροσώπων της με τον Αντώνη Σαμαρά για το επίμαχο ζήτημα.


Σε ανακοίνωση της, η Nestlé διευκρινίζει πως η συνάντηση των εκπροσώπων της με τον Αντώνη Σαμαρά, είχε να κάνει σχετικά με «την πρόθεση της εταιρείας να συνεχίσει να επενδύει στην ελληνική αγορά αλλά και στην πρόσφατη δέσμευση που ανέλαβε η εταιρεία να βοηθήσει τουλάχιστον 20.000 νέους ανθρώπους κάτω των 30 ετών σε όλη την Ευρώπη να αποκτήσουν σημαντική εργασιακή εμπειρία μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, με την Ελλάδα να κατέχει ιδιαίτερη θέση μέσα σε αυτή την πρωτοβουλία.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά και στην παράδοση επιταγής ύψους 35.760 ευρώ, που συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι στα κεντρικά γραφεία της Nestlé στην Ελβετία για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS», διευκρινίζει η εταιρεία.

Η διευκρινιστική ανακοίνωση της Nestle, έρχεται μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο και ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την κατάργηση της αναγραφής της χώρας προέλευσης της πρώτης ύλης στη συσκευασία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, τα οποία συσχετίζουν την υπόθεση αυτή με την πρόσφατη συνάντηση εκπροσώπων τής εταιρείας με τον κ. Σαμαρά.

Στην ίδια ανακοίνωση, η εταιρεία σημειώνει πως «η Nestle Ελλάς σήμερα δεν δραστηριοποιείται στην παραγωγή γάλακτος στην Ελλάδα. Το μικρό μερίδιο αγοράς που της αναλογεί στη συνολική αγορά γάλακτος στην Ελλάδα αφορά αποκλειστικά προϊόντα βρεφικής διατροφής, που ως επί το πλείστον παράγονται στην Ελλάδα από ελληνική επιχείρηση και χρησιμοποιώντας ελληνικό γάλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...