Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Μειωμένη κατά 9,3% η παραγωγή ασφαλίστρων το 2013 - Πτώση 14,1% στις Ασφαλίσεις Ζωής και 5,5% στις Γενικές


Μειωμένη κατά 9,3% εμφανίζεται η παραγωγή ασφαλίστρων το δωδεκάμηνο του 2013, σύμφωνα με έρευνα της ΕΑΕΕ. Ειδικότερα στις ασφαλίσεις Ζωής η μείωση αγγίζει το  14,1%, ενώ στις ασφαλίσεις κατά ζημιών η μείωση είναι 5,5%.




Στην έρευνα ανταποκρίθηκαν 60 ασφαλιστικές επιχειρήσεις-μέλη οι οποίες συγκέντρωσαν το 94,6% της παραγωγής ασφαλίστρων (συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων συμβολαίων) σύμφωνα με τα πλήρη στοιχεία της ασφαλιστικής αγοράς που αφορούσαν το 2012. Από τις ανωτέρω επιχειρήσεις, οι 22 δραστηριοποιήθηκαν στις ασφαλίσεις Ζωής (αντίστοιχο μερίδιο αγοράς 98,8%) και 49 στις ασφαλίσεις κατά Ζημιών (μερίδιο 91,3%).


Αναλυτικότερα από τη σύγκριση των δηλώσεων παραγωγής ασφαλίστρων των ανωτέρω 60 επιχειρήσεων με τις αντίστοιχες δηλώσεις του 2012 των ιδίων επιχειρήσεων για το δωδεκάμηνο εκάστου έτους, προκύπτουν τα παρακάτω:
Η παραγωγή ασφαλίστρων του δωδεκαμήνου του 2013 για τους σημαντικότερους κλάδους ασφάλισης των ασφαλιστικών επιχειρήσεων-μελών που συμμετείχαν στην έρευνα και η σύγκρισή της με την αντίστοιχη παραγωγή του 2012 παρουσιάζεται στους παρακάτω πίνακες.

Παραγωγή σημαντικότερων κλάδων ασφάλισης κατά Ζημιών

Παραγωγή σημαντικότερων κλάδων ασφάλισης Ζωής
nextdeal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...