Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Κοινή εμφάνιση και ομιλίες Τσίπρα και Δασκαλόπουλου σε εκδήλωση για την παραγωγική ανασυγκρότηση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Δασκαλόπουλος, στην εκδήλωση με θέμα «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας» που φιλοξενήθηκε στο Πολεμικό Μουσείο

Μεγάλη ένταση επικράτησε το απόγευμα της Πέμπτης στο Πολεμικό Μουσείο κατά τη διάρκεια της κοινής εμφάνισης και ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου του ΣΕΒ Δημήτρη Δασκαλόπουλου, στο πλαίσιο εκδήλωσης με τίτλο «Παραγωγική Ανασυγκρότηση: Η πρόκληση της επόμενης μέρας».


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας Δασκαλόπουλου, ένας ακροατής σηκώθηκε μαινόμενος και άρχισε να φωνάζει τόσο στον πρόεδρο του ΣΕΒ όσο και στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.


Αφορμή ήταν μια αποστροφή του Δημήτρη Δασκαλόπουλου για τον Κορνήλιο Καστοριάδη. Εκείνη τη στιγμή ο ακροατής άρχισε να ουρλιάζει αναφέροντας προς τον πρόεδρο του ΣΕΒ «Εσείς μην πιάνετε στο στόμα σας τον Καστοριάδη».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...