Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

«στον ενικό»: Το χρέος, η βιωσιμότητά του, το κούρεμα, η επιμήκυνση, οι προτάσεις και οι λύσεις

Τη Δευτέρα 10/2 στις 23:00 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό» και στο STAR θα συζητηθούν το χρέος, η βιωσιμότητά του, το κούρεμα, η επιμήκυνση, οι προτάσεις και οι λύσεις. Τι θέλουν οι δανειστές. Τι επιδιώκει η κυβέρνηση και όλο το παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης.


Για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση οι καλεσμένοι απαντούν απευθείας στα ερωτήματα των πολιτών, που παρευρίσκονται ζωντανά στο στούντιο.
Την ίδια στιγμή οι τηλεθεατές, χρησιμοποιώντας τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής και διάδρασης στην εκπομπή σε πραγματικό χρόνο.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου σας μιλάει «στον ενικό», από την τηλεοπτική συχνότητα του STAR και ταυτόχρονα από τη Web Tv πλατφόρμα του enikos.gr.

Δίνουμε το ραντεβού μας «στον ενικό», κάθε Δευτέρα για μια πολύπλευρη, ουσιαστική και ολοκληρωμένη ανάλυση της επικαιρότητας με τη σφραγίδα του Νίκου Χατζηνικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...