Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

O Κωνσταντίνος Κόλλιας νέος πρόεδρος στο Οικονομικό Επιμελητήριο

Ο νέος πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Κωνσταντίνος Κόλλιας

Την εκλογή του Κωνσταντίνου Κόλλια στη θέση του προέδρου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος αποφάσισε η νέα Κεντρική Διοίκηση, που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου και συγκροτήθηκε την Τρίτη σε σώμα.


Η σύνθεσή της έχει ως εξής: 

Πρόεδρος:  Κωνσταντίνος Κόλλιας
Α' Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Β' Αντιπρόεδρος: Ζώης Κoλιός 
Γεν. Γραμματέας: Παναγιώτης Αλαμάνος 
Οικονομικός Επόπτης:  Κωνσταντίνος Μανούσος
Μέλη: Χρήστος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Αλεβιζάκης, Πελοπίδας Καλλίρης, Ευφροσύνη Καραγιάννη, Γεώργιος Κυδωνάκης, Κωνσταντίνος Κωνής, Παναγιώτης Νταής, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Ταγγίρης, Σωτήρης Χρυσάφης.

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Κόλλιας, δήλωσε:

«Το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος καλείται, εν μέσω της κρίσης χρέους, που πλήττει τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη χώρα μας, να διευρύνει το ρόλο του ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της πολιτείας και να συμβάλει καθοριστικά στην εξεύρεση λύσεων - μέσω των προτάσεων και των μελετών του - για την ταχύτερη επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε έντονη αναπτυξιακή τροχιά, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και των προκλήσεων, που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας».

Ο Κωνσταντίνος Κόλλιας είναι 37 ετών. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και διδακτορικό στο ίδιο αντικείμενο, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Εχει διατελέσει ειδικός γραμματέας αποκρατικοποιήσεων στο υπουργείο Οικονομικών, γενικός διευθυντής της Σχολής Επιμόρφωσης Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, αναπληρωτής διοικητής για την Ελλάδα στην Παρευξείνια Τράπεζα Επενδύσεων και Ανάπτυξης.

Εργάζεται ως Χρηματοοικονομικός σύμβουλος και σύμβουλος επιχειρηματικής ανάπτυξης στην KLC Law Firm και είναι αντιπρόεδρος της Εταιρείας Παροχής Αερίου (ΕΠΑ) Αττικής. Είναι επισκέπτης καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...