Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Νέος πρόεδρος του ΣΕΒ ο Θεόδωρος Φέσσας

Τον κ. Θεόδωρο Φέσσα θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΒ για τη θέση του προέδρου του Συνδέσμου, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα στην αποψινή συνεδρίαση του Συμβουλίου, ύστερα από εισήγηση της επιτροπής αξιολόγησης υποψηφιοτήτων.


Το ΔΣ θα προτείνει επίσης να απονεμηθεί στον απερχόμενο πρόεδρο Δημήτρη Δασκαλόπουλο ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου και να του ανατεθεί ο τομέας της βιομηχανικής πολιτικής στο πλαίσιο της συσταθείσας, ήδη, Διϋπουργικής Επιτροπής, καθώς επίσης και η εκπροσώπηση του ΣΕΒ στην BUSINESSEUROPE από τη θέση του αντιπροέδρου αυτής της οργάνωσης.

Ποιός είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ

Ο Θεόδωρος Φέσσας πούδασε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος και στο Birmingham University (MSc in Thermodynamics). Εργάσθηκε ως ελεύθερος επαγγελματίας και ως επιστημονικός συνεργάτης στο ΕΜΠ (1977-1982). Το 1981 ίδρυσε την INFO-QUEST. Υπήρξε Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Ελλάδος (ΣΕΠΕ), από την ίδρυσή του το 1995 μέχρι το 1999 και κατόπιν Επίτιμος Πρόεδρος. Κατά τη 12ετία 2000-2012 διετέλεσε μέλος του ΔΣ κι αντιπρόεδρος του ΣΕΒ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...