Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Eσωτερικό deal 120 εκατ. ευρώ από την Folli – Follie

Η συγχώνευση τριών εταιρειών - υπό την Αττικά Πολυκαταστήματα - υπεγράφη σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Newmoney.gr.


Ειδικότερα, η θυγατρική της Folli- Follie Attica stores θα απορροφήσει δια συγχωνεύσεως τη Northlandmark και τα Καταστήματα Βορείου Ελλάδος δημιουργώντας μια εταιρεία, η οποία θα διαθέτει πωλήσεις ύψους 120 εκατ. ευρώ. Διευθύνων σύμβουλος της νέας εταιρείας θα είναι ο  επιχειρηματίας Κ. Λαμπρόπουλος.  

Σύμβουλος της συγχώνευσης ήταν η εταιρεία Virtus Partners του  κ. Λάμπρου Παπακωνσταντίνου. Με τη νέα συγχώνευση οι τρεις εταιρείες θα λειτουργούν υπό τα Αττικά Πολυκαταστήματα ( προμήθειες, υπηρεσίες κα) με αποτέλεσμα την δημιουργία συνεργειών για τον όμιλο της Folli- Follie.
 
Ειδικότερα, η εταιρεία FOLLI – FOLLIE GROUP ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις από 30-8-2013 αποφάσεις, τα Διοικητικά Συμβούλια των κάτωθι θυγατρικών του ομίλου της αποφάσισαν την έναρξη διαδικασίας συγχώνευσης με απορρόφηση από την ανώνυμη εταιρία «ΑΤΤΙΚΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» (εφεξής «ΑΤΤΙΚΑ») των ανωνύμων εταιριών «NORTHLANDMARK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ», (εφεξής «NORTHLANDMARK») και «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ» (εφεξής «ΚΒΕ»). H ανωτέρω ενδοομιλική συγχώνευση θα  συντελεστεί δυνάμει των διατάξεων των άρθρων 68 επ. του Κ.Ν.2190/1920 σε συνδυασμό με τις διατάξεις των άρθρων 1-5 του Ν.2166/1993, ως ισχύουν, με ενοποίηση των στοιχείων ενεργητικού και παθητικού των συγχωνευόμενων εταιριών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της FOLLI FOLLIE GROUP, κ. Τζώρτζης Κουτσολιούτσος έκανε την ακόλουθη δήλωση:"Οι ανωτέρω αποφάσεις θα συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας, στην εκμετάλλευση οικονομικών συνεργειών και στην ενδυνάμωση του Ισολογισμού, παρέχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στην ανάπτυξη του Ομίλου".



Πηγή:  | newmoney.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...