Παρασκευή, 3 Ιανουαρίου 2014

Καρέλιας: Γιατί έδωσα μπόνους 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους της εταιρείας

Την δυναμική πολιτική που ακολουθεί η εταιρεία του στην δύσκολη συγκυρία της κρίσης εξήγησε ο διευθύνων σύμβουλος της «ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ», Ανδρέας Καρέλιας, ο οποίος προκάλεσε έκπληξη προσφέροντας μπόνους 2,5 εκατ. ευρώ στους εργαζομένους του.


«Το 2013 αναµενόταν να είναι µία δύσκολη χρονιά, δύσκολη όχι µόνο, λόγω της µεγάλης κρίσης που συνεχίζει να µαστίζει τη χώρα µας, αλλά και, λόγω του γεγονότος ότι το 2012 ήταν µία χρονιά µε ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσµατα, η οποία ήταν δύσκολο να ξεπεραστεί. Παρόλα αυτά, όµως, η εταιρεία µας για µία ακόµη φορά κατάφερε να ξεπεράσει τον εαυτό της.

Με την άριστη συνεργασία διοίκησης και εργαζοµένων πετύχαµε τους περισσότερους από τους στόχους µας και δείξαµε ότι δίκαια κατέχουµε τη θέση που έχουµε», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος της «ΚΑΡΕΛΙΑ ΑΕ», Ανδρέας Καρέλιας, στην ετήσια γιορτή για την κοπή της βασιλόπιτας, ανακοινώνοντας παράλληλα και έκτακτες παροχές προς τους εργαζόμενους, οι οποίες αγγίζουν τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑI για τα «δώρα» 2,5 εκατ. ευρώ προς τους εργαζόμενους της εταιρείας ο κ. Καρέλιας είπε πως «είχαμε μια θετική χρονιά» και ότι «η εταιρεία έχει μια ανοδική πορεία στο εξωτερικό με παρουσία σε 65 χώρες».

Ο κ. Καρέλιας ανέφερε ότι «το 87% της παραγωγής πωλείται εκτός Ελλάδος», επισημαίνοντας ότι ο όγκος των τσιγάρων για το 2013 έφτασε τα 16,8 δισ., αριθμός-ορόσημο για την εταιρεία, όπως είπε.

«Η παρουσία της εταιρείας δεν έχει μειωθεί στην ελληνική αγορά, είναι σχετικά ανοδική τα τελευταία πέντε χρόνια» ανέφερε.

Ο κ. Καρέλιας τόνισε ότι «πάρα πολλές εταιρείες κάνουν προσπάθεια να προωθήσουν προϊόντα εκτός χώρας, να έχουν πολλή φαντασία, νέα παιδιά να προσπαθούν να δημιουργήσουν κάτι καινούργιο» εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι «η χώρα μας θα πάει καλύτερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...