Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Φιλιππίδης: Να προβληθεί στο διαδίκτυο η ανάκρισή μου

Ο καταζητούμενος από την ελληνική Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο της χορήγησης επισφαλών δανείων από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επί ημερών της διοίκησής του, Άγγελος Φιλιππίδης, εμφανίστηκε τηλεφωνικά στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου, προκειμένου να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.


Ο Άγγελος Φιλιππίδης, εις βάρος του οποίου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από χθες το βράδυ, βρίσκεται στο εξωτερικό, και όπως δήλωσε στους Λυριτζή-Οικονόμου επισπεύδει την επιστροφή του στην Ελλάδα, προκειμένου να παρουσιαστεί ενώπιον των ανακριτικών αρχών και να απολογηθεί.

“Επιστρέφω στην Ελλάδα, και θέλω να κληθώ να δώσω εξηγήσεις. Δεν τα έχω πάρει, και δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.

Θέλω να γίνει η ανάκρισή μου με κάμερα, και να προβληθεί στο διαδίκτυο”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο Άγγελος Φιλιππίδης.

Ο πρώην επικεφαλής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου αποκάλυψε ότι επιστρέφει στην Ελλάδα την επόμενη εβδομάδα, από το εξωτερικό στο οποίο βρίσκεται σήμερα, ενώ σημείωσε με νόημα ότι τα δάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου έγιναν εκ των υστέρων επισφαλή, λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...