Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΔΗΜ.ΑΡ: Συνάντηση μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας με εκπροσώπους επαγγελματιών

Συνάντηση μελών της Κοινοβουλευτικής  Ομάδας με εκπροσώπους επαγγελματιών που ασφαλίζονται στο Ενιαίο Ταμείο Ανεξάρτητα Απασχολούμενων (ΕΤΑΑ).

Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης και η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και υπεύθυνη του Τομέα Οικονομικών Ασημίνα Ξηροτύρη, συναντήθηκαν με εκπροσώπους επαγγελματιών που ασφαλίζονται στο ΕΤΑΑ.


Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε, τέθηκαν σειρά προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ασφαλισμένοι στο ΕΤΑΑ, όπως είναι οι Μηχανικοί, οι συμβολαιογράφοι, οι φαρμακοποιοί και οι δικηγόροι. Όλοι περιέγραψαν τα κοινά προβλήματα που αφορούν στις δυσκολίες που έχουν οι ασφαλσιμένοι στις καταβολές των εισφορών. Είναι χαρακτηριστικό ότι περίπου 35.000 μηχανικοί δεν είναι σε θέση να καταβάλουν τις εισφορές τους με αποτέλεσμα, εκτός του σοβαρού προβλήματος μη παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, να κινδυνεύουν και με κατάσχεση της προσωπικής τους περιουσίας.

Εκ μέρους των επαγγελματιών στη συνάντηση ήταν οι: Γεώργιος Μήτσης, Πρόεδρος του Σωματείου Δικαστικών Επιμελητών Αθήνας, Κωσταντίνος Βλαχάκης, Πρόεδρος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείων Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου – Δωδεκανήσου, Σεραφείμ Ζήκας, Ταμίας του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και ο Χρήστος Σπίτρζτης, Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...