Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Ημερίδα της ΔΗΜΑΡ για τα προβλήματα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014, στις 18:00 στο  ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ διοργανώνει Ημερίδα προκειμένου να παρουσιάσει τις θέσεις της για τα μεγάλα προβλήματα που απασχολούν σήμερα τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, παραγωγικές και εμπορικές.


Την Ημερίδα θα ανοίξει ο πρόεδρος της ΔHMAP, Φώτης Κουβέλης.


Ο Δημήτρης Χατζησωκράτης, μέλος της Εκτ. Επιτροπής και Υπεύθυνος του Τομέα Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής, θα παρουσιάσει το συνολικό πλαίσιο για την Ενίσχυση της Βιωσιμότητας των ΜΜΕ, τη Συγκράτηση της Απασχόλησης, τα Φορολογικά και τη Ρύθμιση Οφειλών προς τον ΟΑΕΕ.

Η Ασημίνα Ξηροτύρη, Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, θα παρουσιάσει τις παρεμβάσεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Ο Γιάννης Τσαμουργκέλης, επίκ. καθηγητής της Διεθνούς Οικονομικής στο Πανεπιστημίου Αιγαίου, θα παρουσιάσει τις προτάσεις για την πρόσβαση στον Τραπεζικό Δανεισμό και τη Χρηματοδότηση των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Έχουν κληθεί και θα παραστούν τα προεδρεία των τριτοβάθμιων και δευτεροβάθμιων Οργανώσεων του χώρου.

Θα ακολουθήσει συζήτηση επί των προτάσεων που θα παρουσιασθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...