Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2014

Ενοχή για την υπόθεση των ομολόγων ζητά ο εισαγγελέας

Δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες της απιστίας και της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση 

Την ενοχή των διοικητών των ταμείων για το αδίκημα της απάτης από κοινού και κατά συρροή ζήτησε με πρότασή του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ο εισαγγελέας, στη δίκη για την υπόθεση των ομόλογων, κύριος Σοφοκλής Λογοθέτης.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας ζήτησε και την ενοχή για το αδίκημα του ξεπλύματος μαύρου χρήματος των στελεχών της χρηματοοικονομικής εταιρείας «Ακρόπολις» (Γιώργος Αποστολίδης και Θοδωρής Πρινιωτάκης οι κατηγορούμενοι) όπως επίσης και του Γιώργου Παπαμαρκάκη.

Ο εισαγγελέας στην πρότασή του έκρινε ότι δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες της απιστίας και της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση τόσο για το σταθερό όσο και για το δομημένο ομόλογο των 280.000.000 ευρώ.

Τέλος, με την πρότασή του, ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, πρώην ειδικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης, για την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία. Υπενθυμίζουμε ότι η δίκη για την υπόθεση των ομολόγων οδεύει προς το τέλος της, έπειτα από μαραθώνια ακροαματική διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...