Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Κυρώθηκε από την Βουλή η σύμβαση παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων

Για τα επόμενα 12 χρόνια - Μαζί «πέρασαν» και τροπολογίες για την παράταση των φορολογικών δηλώσεων, τα έργα κατασκευής πλωτών δεξαμενών στα ναυπηγεία Σύρου και μια ρύθμιση για τον ΕΟΠΥΥ


Ψηφίστηκε από την πλειοψηφία του Β’ Θερινού Τμήματος της Βουλής η σύμβαση παραχώρησης των Κρατικών Λαχείων σε κοινοπραξία για 12 χρόνια.

Επιπροσθέτως, στο νομοσχέδιο είχε προστεθεί τροπολογία για την παράταση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων εως την 30.8.2013 και τροπολογία του γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρηγα για να ξεμπλοκάρουν τα έργα κατασκευής δύο πλωτών δεξαμενών του Πολεμικού Ναυτικού από το ναυπηγείο Σύρου. Προστέθηκε, επίσης, ρύθμιση που δίνει την δυνατότητα στον ΕΟΠΥΥ να αναθέτει ελέγχους σωστής τιμολόγησης κ.α. σε ιδιώτες.

Ειδικότερα το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έχει ως εξής:

Υπερ της σύμβασης και της τροπολογίας για τις φορολογικές δηλώσεις ψήφισαν 56 βουλευτές και ΚΑΤΑ 35

Υπερ της τροπολογίας για το ναυπηγείο Σύρου ψήφισαν 58 βουλευτές, «ΚΑΤΑ» 10 και «ΠΑΡΩΝ» δήώσαν 23 βουλευτές.

Την σύμβαση παραχώρησης καθώς και τις τροπολογίες ψήφισαν οι βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Η ΔΗΜΑΡ υπερψήφισε τη σύμβαση και δήλωσε «ΠΑΡΩΝ» στην τροπολογία για τα ναυπηγεία, ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε την σύμβαση και δήλωσε «ΠΑΡΩΝ» στην τροπολογία, οι ΑΝ.ΕΛΛ καταψήφισαν τη σύμβαση και υπερψήφισαν την τροπολογία ενώ ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή καταψήφισαν συνολικά.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...