Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΝΥΤ: Πλήγμα στις αποκρατικοποιήσεις η αποπομπή Σταυρίδη


«Οι προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, αποπροσανατολίστηκαν ξανά, έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε με την αποπομπή του ...προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ», αναφέρουν οι New York Times (NYT) σε άρθρο τους.

Το δημοσίευμα τιτλοφορείται: «Ο επικεφαλής των ιδιωτικοποιήσεων παραιτείται μετά από μια λανθασμένη κίνηση στις ενεργειακές πωλήσεις», και οι NYT σχολιάζουν ότι το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχει «κολλήσει» λόγω των πολιτικών αναταράξεων που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα.

Και μπορεί, σύμφωνα με την εφημερίδα, η ελληνική κυβέρνηση να δηλώνει ότι η απομάκρυνση Σταυρίδη από το ΤΑΙΠΕΔ δεν θα προκαλέσει «αναταραχές», ωστόσο, «το ελληνικό πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων έχει μείνει πίσω σε μεγάλο βαθμό, εξαιτίας των πολιτικών αναταράξεων που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα και έχει βγει εκτός των στόχων που έχει θέσει η Τρόικα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...