Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΤΑΙΠΕΔ: Έπονται λιμάνια, αεροδρόμια, ΕΥΑΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Ιππόδρομος

Δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, διαβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλος Γιάννης Εμίρης


«Θα περιμένουμε τον διορισμό του νέου προέδρου άλλα εν τω μεταξύ η δουλειά στο ΤΑΙΠΕΔ δεν σταματάει», δηλώνει ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την αποχώρηση του προέδρου Στέλιου Σταυρίδη, διαβεβαιώνοντας πως σε κάθε περίπτωση δεν θα υπάρξει καμία καθυστέρηση στο πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων.

Το ΤΑΙΠΕΔ, μετά την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ, η μεταβίβαση του οποίου στο επενδυτικό σχήμα της Emma Delta ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, βάζει πλώρη για τα επόμενα δύσκολα projects.

Yπό τις ασφυκτικές πιέσεις της τρόικας, λιμάνια, αεροδρόμια, ΕΥΑΘ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Ιππόδρομος θα πρέπει να έχουν ιδιωτικοποιηθεί μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2014. Η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2013 - αρχές του 2014, ενώ τα λιμάνια (ΟΛΠ-ΟΛΘ) και τα τρένα (ΤΡΑΙΝΟΣΕ) το πρώτο τρίμηνο του 2014.

Το ίδιο διάστημα πρόκειται να τρέξει και η αποκρατικοποίηση της εταιρείας συντήρησης τροχαίου υλικού του ελληνικού δημοσίου ROSCO.

Διαβάστε περισσότερα στο www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...