Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Air Liquide: σημαντική ενίσχυση της παρουσίας στην Πολωνία

Air Liquide7Image via Wikipedia
Tην ενίσχυση της παρουσίας του στην πολωνική αγορά βιομηχανικών αερίων ανακοίνωσε ο Όμιλος Air Liquide. Ενισχύοντας το χαρτοφυλάκιό της με νέες μονάδες παραγωγής, η εταιρία αποσκοπεί ουσιαστικά στην στήριξη των πελατών της σε μία από τις πιο σημαντικές οικονομίες της Ευρώπης, φτάνοντας σε επενδύσεις που αγγίζουν συνολικά το ποσό των 100 εκατ. ευρώ.

Η πρόσφατη επένδυση αφορά στην εγκατάσταση και λειτουργία δύο μονάδων διαχωρισμού του αέρα στην εγκατάσταση του Zakłady Azotowen στην Puławy. Οι δύο αυτές τυποποιημένες μονάδες, τύπου YangO2, διαθέτουν συνολική ημερήσια δυναμικότητα παραγωγής περίπου 1.700 τόνων, και αντιπροσωπεύουν στο εξής την πιο σημαντική πηγή αερίων σε υγρή και αέρια μορφή στο κέντρο και την ανατολική περιοχή της Πολωνίας.

Κατά το τρίτο τρίμηνο του 2010, το ΑΕΠ στην Πολωνία παρουσίασε αύξηση του ΑΕΠ +1,3 %. Όλοι οι τομείς βιομηχανίας της εμφανίζουν αυξημένα ποσοστά ανάπτυξης και ένας μεγάλος αριθμός από αυτούς, όπως χημικών, μεταλλουργίας, αυτοκινήτων και τροφίμων παρουσιάζουν συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες σε τροφοδοσία με βιομηχανικά αέρια. Για το λόγο αυτό η Air Liquide ενίσχυσε σημαντικά την παρουσία της στην πολωνική αγορά βιομηχανικών αερίων κατά την διάρκεια του 2010.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...