Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Δεν εξαγοράζει η As Company την ΚΟΥΚΟΥ

Η εταιρεία AS Company, διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν προσπάθειές της για εξαγορά της εταιρείας ΚΟΥΚΟΥ.

Επίσης δηλώνει ότι θα ασκήσει το κάθε νόμιμο δικαίωμά της για την προστασία των συμφερόντων αυτής και των μετόχων της, από κακόβουλα και ψευδή δημοσιεύματα ή άλλες ενέργειες που θα τους θίγουν, άμεσα ή έμμεσα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία ΚΟΥΚΟΥ, με δική της πρωτοβουλία, κατ' επανάληψη ζήτησε από την εταιρία AS Company να διερευνήσει το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο μετοχικό κεφάλαιο της πρώτης. Στο πλαίσιο αυτό, η AS Company ζήτησε και έλαβε κάποια οικονομικά στοιχεία προς αξιολόγηση, πλην όμως ουδέποτε προχώρησε σε ουσιαστικές συζητήσεις πέραν του αρχικού αυτού σταδίου.

Με βάση τα τρέχοντα οικονομικά στοιχεία, η AS Company διατηρεί κατά της ΚΟΥΚΟΥ απαίτηση ύψους 1,35 εκατ. ευρώ και παρακολουθεί με ιδιαίτερη προσοχή την αίτηση αυτής περί υπαγωγής της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
spnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα αρκεί τα σχόλια να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά. Διαφημίσεις στην θέση των σχολίων ΔΕΝ δημοσιεύονται

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...